Syeri

Har äntligen sytt klart min tunika, eller nästan. Ska nog göra lite justeringar men på det stora hela så är den färdig.
Vad tycks?

Gryning

Hejsan, här kommer en del av bilderna jag tog igår natt/morgon.
Tycker de blev ganska bra, måste däremot lära mig att använda lägre ISO för att slippa allt bruset.
Nu ska jag titta lite på How I Met Your Mother, planera min kjol lite och ikväll kommer Tove. Roligt roligt.
Snart kommer ett till inlägg med lite bilder på tunikan jag sydde klart idag.
Ha en bra kväll, Peace Out.

Extrem Nattmänniska

Har säkert skrivit det innan men kan lika gärna skriva det igen. Jag är en nattmänniska. Jag trivs och jobbar bäst på natten och kan sitta uppe ganska länge när jag vill. Men idag är lite extremt även för att vara jag.
Jag har inte gått och lagt mig än (kl. 05:31)
Visst jag försökte sova någon gång vid tre snåret men då det inte funkade så struntade jag i det helt enkelt.
Såg att det hade börjat ljusna utanför och att himmeln hade en sån där fin rosa molnig skepnad. Såg även att solen inte hunnit gå upp ännu. Så jag gick ut för att se soluppgången.
Gick en liten bit på vår väg och ett fält för att få lite bättre sikt och när jag väl var där så underhöll jag mig själv ett tag med att fota fina moln.

När solen väl kom fram (vid 5 snåret) så var det otroligt vackert. Ett litet hallelujah moment faktiskt.
Efter att ha fotat solen frenetisk ett tag så gick jag hem igen och här sitter jag nu, insnord i två täcken för det var inte överdrivet varmt utomhus. Dessutom så var det ganska daggigt och blött i det där fältet jag genade över.

Nu ska jag redigera alla de 77 bilderna jag tog och lägger säkerligen ut de här i bloggen sen.

Under tiden får ni nöja er med en bild på en glad Mikka med en fin fin soluppgång i nacken.


Underhållning för en filmnörd.

Hej, jag har precis sorterat färdigt min dvd-hylla. Den var ganska rörig nu för jag har en massa nya filmer som inte fått plats och jag har inte orkat flytta runt alla filmer efter hand att jag köpt dem så de har bara fått stå på random ställe.
Ikväll var det slut på det då jag bestämde mig för att sortera om.

Först så tog jag ut alla filmer ur hyllan samt samlade in alla de som låg utspridda över huset och la de i "bokstavshögar" i varje hög så låg även filmerna i rätt bokstavsordning.




Och sen var det bara till att tjoffa in de i hyllan. Gjorde lite utrymme på varje hyllplan så att det får plats med nya filmer utan att man behöver flytta runt exakt alla filmer. Detta gjorde dock att alla inte fick plats så jag rensade ut de allra allra sämsta som fick stå någon annanstans...



Tada! Hyllan fixad i bokstavsordning, just the way I like it. På raden längst ner så kan ni se min Disneyklassiker samling föresten, har hela 29 stycken nu och det är precis att de får plats.
Blir nog en tur till IKEA för att köpa en ny hylla nu snart...

Nu ska jag se ett avsnitt av nån serie och sen sova, god natt!

Det skulle ju hända någon gång.

Idag var jag i Malmö och shoppade. Har inte köpte något på väldigt länge och var rätt stolt över mig själv men idag brast det. Men men, det måste ju hända någon gång så varför inte idag när det var en massa härlig rea?

Jag köpte en skön kofta, två bodies samt två filmer.


Nya koftan
  (samt dagens, tunika-VILA och leggins-HM)




btw, detta objektivet suger...

Tycker jag fick väldigt mycket bra för ca. 400 kronor!

Like the summer breeze washes away the memories of feelings past





Hej. Nu är det sommar och värme för fullt.
Jag och Tove har schtekt rejält idag samt spelat en mass Sims 2 på playstation och gått och sett Transformers - Revenge of the Fallen på bio med (recension kommer).
Det har varit är roligt roligt dygn, ända negativa är att jag lyckats bränna mig så jag har en massa röd hud som ömmar ordentligt. Men men, imorgon ska man ute igen och bättra på brännan. Nu blir det HIMYM, puss.

It's a beautiful day






Idag var den första riktiga sommarlovsdagen enligt mig. Den första dagen då jag kunde ligga vid poolen och sola i flera timmar utan att frysa. Ändå gånger jag frös var när jag var i själva poolen och det är ju inte så konstigt med tanke på att det var endast 18 grader i vattnet...

Nu är jag röd som en kräfta men nöjd. Magen är fylld med paj och alldeles strax kommer Tove hit. Vi ska se på Morden i midsommer och imorgon så har hon en överraskning till mig? Verkar bli en bra kväll iallafall.

Kid's Ain't Like Everybody Else

Mums, sitter här och tittar på Desperate Housewives med en stor skål glas med chokladsås och bananer.
Har inte gjort särskilt mycket idag förutom att försöka sola i det molniga skitvädret och läsa Harry Potter och Halvblodsprinsen. Nu ska jag se klart avsnittet och sen försöka sova lite tidigt för en gångs skull.

God Natt!


Freshness

Hejsan, har precis avslutat en timmes lång "freshness"-section. Den bestod av lång skön dusch, massa body lotion, nytt nagellack och mycket musik. Ganska härligt, känner mig lite som en människa igen efter ett antal dagar då jag gått runt som en smutsig slusk i pyjamas hela dagarna och bara suttit framför datorn.
Var även ute och red med mamma den här eftermiddagen. Fick testa att rida min systers häst, James, för första gången och det var jätteroligt. Han kunde verkligen springa..

Resten av kvällen hade jag tänkt spendera med nån film/tv-serie, lite kaffe, kanske sy klart tunikan jag påbörjat, leta efter ett bra allround-objektiv på nätet (för mamma sa att honvar sugen på att köpa ett nyt, yes yes!) samt försöka att städa mitt rum också.

Har inga direkt nya bilder så lägger upp lite random från midsommar istället.


jag och syster


systern har blivit brunett nu, vilket klär henne alldeles utmärkt!


vi lekte lekar, bland annat stövelkastning.


sen gick solen i moln...


och det blev en typisk svensk midsommarafton


dock så åt vi jordgubbar och tittade på Star Wars  så det var inte helt misslyckat.

Ha en bra kväll och håll tummarna för solsken imorgon!

Midsommar



På västra fronten, inget nytt.
Det stämmer så bra. Har knappt gjort någonting sen jag skrev sist. Har spelat en del Sims 3 som jag fått låna av Elias samt tjänat ihop ca. 200 kronor på att rensa ogräs och klippa gräs. Har även hunnit en tur till Nova och köpt ett par shorts och ett par nya solbrillor. Aj! Intressepil i ögat.

Midsommar var en ganska stor besvikelse. Skulle egentligen på festival men det blev inte av, just nu är jag rätt glad över det för jag får sova i min sköna säng (med för tunnt täcke tyvärr) istället för ett blött tält i småland.
Imorgon hoppas jag på fint väder så att jag kan få lite tid att sola och bada istället för att sitta vid datorn.

Over and Out.

Only Time



hej.

den senaste tiden har jag varit väldigt förvirrad. Jag vet inte vad jag ska göra, vart jag ska eller vem jag ska vara med.
Jag mest vandrar omkring och gör ingenting.
Eller ingeting är nog inte rätt ord. Jag har ändå varit i malmö med Tove, firat två födelsedagar samt hjälpt mamma lite.
Imorgon ska jag nog åka upp till hässleholm en kort runda och låna Elias Sims 3, skojsigt.
Vad som händer i helgen vet jag inte själv ännu.
Antingen så ska jag med familjen och fira midsommar eller så åker jag till Emmaboda på midsommarfestvialen.
Helt ärligt så låter inget av det så lockande just nu, vill mest krypa ner under täcket, lyssna på
Enya och gömma mig.

god natt.

Grattis Malin!



Som sagt så har min lillasyster fyllt år och vi har haft släktkalas. Det var väldigt trevligt och jag var faktiskt inte det minsta avundsjuk på hennes presenter, även om hennes mobil var ganska lockande...
Imorgon är det dags igen för släktkalas för då ska vi fira vår kusin Martin som fyller 20. Roligt, då får man ju klä upp sig igen!

Just nu sitter jag här och käkar salta pinnar. Borde nog tänka på att gå och lägga mig snart även om jag egentligen helst vill kolla på lite How I Met Your Mother eller spela sims. Men, sömn är ju inte helt fel det heller!

God Natt.

Dagens Mikka

Hej!

Idag hade vi släktkalas för min lillasyster har fyllt 14. Det var mys med god mat, tårta och fina kläder.
Jag kunde för första gången använda den vita spetsklänningen jag köpte på Beyond Retro i Göteborg, kul kul!





klänning -  beyond retro
vitt långlinne - cubus
spets steps - kapp ahl
skor -  sears
blommklämma - glitter

Asian mulet eller hockey frilla?

Haha, dagens roligaste var lätt min lärare och mentor Andreas nya frisyr.
Ta en titt själva så får ni se hans snygga total makeover...

FÖRE   

EFTER 


Hihi.

En kväll i Mikka stil



Denna kvällen har varit toppen. Jag fick äta god mat till kvällsmat (stuvade makaroner) sen se en film (Anastasia) och efter det så har jag hunnit måla mina naglar, se en drös med Avatar avsnitt samt fika lite mjölk och kakor.
Livet kunde vart värre kan jag säga! Dock känns det som jag har feber eller något för jag växlar mellan att vara jättevarm och jättekall hela tiden.

Imorgon är det skolavslutning, börjar inte föränn klockan 11 så det är rätt skönt. Efter det så blir det antingen någon slags klassaktivitet eller så ska jag träffa Elly och Tove. Nu blir det mer Avatar och sen sömn förhoppningsvis!

God Natt!

Friluftsdag

Hej Hopp,idag hade vi friluftsdag i skolan. Vår klass var ju verkligen pepp, vi var sex stycken.
Däremot så var det lite fler EC och METG elever så vi kunde bilda hela 8 lag ändå.



Det var ganska tråkigt att spela. Jag hade dessutom rätt mycket huvudvärk men av någon konstig anledning så lyckades mitt lag vinna?





Efter matchen så stack jag och Elias till skolan för att hämta våra matpengar från APU:n. Och efter det stack vi till OnOff för Elias skulle köpa Sims 3. Sen satte vi oss på stationen och jag tittad epå när han spelade ett tag. Inte riktigt säker på om jag vill köpa det själv än men det verkade ganska najs faktiskt...

Påvägen hem så började jag må riktigt dåligt och hade ännu mer huvudvärk så när jag kom hem så störtade jag i säng och sov i tre timmar. Komme rnog inte vara så svårt att sova ikväll ändå för jag känner mig redan lite sömnig...

Update: Mitt otroligt spännande liv

Ja, nu känner jag mig så illa tvungen att blogga. Eller Tove tvingar mig till det iallafall...

Så. De senaste dagarna har inte varit alltför intressanta egenltigen.
I helgen så var jag hemma och tyckte synd om mig själv för jag var förkyld. Krängde kilovis med godis och hann även se en och annan film samt en massa massa Avatar avsnitt.

Idag så var jag i skolan för första gången på mycket länge. Men det kändes inte särskilt lönt för jag gjorde inte ett skit. Dock så spelade jag lite Achtung med David och Emil (som jag sög på, kan klaga på att jag är ringrostig). Fick sluta redan vid tolv och efter lite övertalning och en deal så följde jag med till Subway med Elias, André, Linda och Ficki där jag blev bjuden på kakor eftersom jag var för snål för att köpa mat...
Mötte upp Tove (och Lillie och Amanda) i stan och sen åkte vi hem till henne och förberedde lite inför hennes systers student och myste lite allmänt.

Kvällen blev en höjdare då jag syster och mamma stack till MCDonalds för kvällsmat, mums. Har ikväll sett lite mer Avatar och tagit det lugnt.

Ja, som ni ser så har det varit en oerhört jobbig dag. Shit alltså, trött som tusan ^^

Så, finns inte så mcyket mer att skriva. Imorgon ska jag på studentfirande så förhoppningsvis så blir det ett bildinlägg då eller i övermorgon. Sov gott!

Happy Days

hej!

Det har hänt så mycket den senaste tiden men jag orkar inte riktigt skriva om det här. Allt jag kan säga är att jag var funktionär på en konferens idag och det var faktiskt riktigt roligt. Fast det roligaste av allt var att efter konferensen så gick jag till kära gamla Hemmakväll och köpte film!

Hittade boxen med Mumien 1&2 för endast 89 kronor, det gick ju helt enkelt inte att motstå och sen när jag kom fram till kassan så såg jag att man fick köpa en film för 29kr om man köpte en annan. Så därför fick Alien 1 slinka med också..Så nu är jag glad glad glad!
Imorgon ska jag jobba stenhårt med APU för det är sista dagen och sen blir det bara en chill helg med Elly, lite film och mycket sömn. Men just nu, Avatar.

God Natt!



Längtan

Just nu så är jag sjukt sugen på film.


Mums, vattnas nästan lite i munnen nu när jag kollar på trailers för dessa grymma filmer.

Men nu ska jag försöka sova, god natt.

Siesta



Nu är jag hemma igen. Smutsigare, tröttare, hungrigare, ofräshare men också gladare än jag kanske någonsin varit förut. Jag har upplevt en massa nya saker och träffat en massa nya bra människor. Jag har vågat göra saker jag inte gjort tidigare och jag har varit helt upptagen i nuet. Kort sagt, min Siesta festival var underbar och jag kan knappt vänta tills Emmaboda.

(lägger inte upp bilder här utan på min facebook, om det nu vill funka att ladda upp bilder så småningom..)

puss!

RSS 2.0