Adjö

Nu sticker jag.
Ha det toppen alla vänner, och ha det toppen alla ickevänner också.
Är lite nedstämd dock för jag har insett att stickor kan anses vara ett vapen och att jag antagligen inte får ha med de på flyget....vad tusan ska jag göra i typ 16 timmar då?

Men men, det viktigaste är att jag snart är på väg.
Ha det bra.

Bye bye sweden!

Så detta blir mitt sista inlägg innan jag åker iväg, ifall jag inte hinner slänga in ett innan vi åker till flygplatsen klockan 4.00 men det betvivlar jag. Möjligen att jag hittar en data att blogga ifrån när vi sitter och väntar i Amsterdam i 6 timmar också... Den som lever får se.

Nu ska jag iallafall packa ihop det sista, ladda kamerabatteriet, duscha och sen försöka att sova vilken säkert inte kommer gå alls men men...

Så jag vill bara säga till alla som läser detta, ha ett jätte bra lov! Och lycka till på Jimmys bootcamp, MP1A.

Kram

Stickmani!

Jag har blivit beroende.
Av att sticka!
Jag kan komma på mig själv med att sitta och tänka att jag stickar samtidigt som jag rabblar för mig själv "rätt, avig, rätt avig"
Herre gud alltså! Har redan stickat upp det första nystanet (köpte fem stycken)
I början och en bit på mitten blev inte så lyckat men nu är jag back on track igen.
Ojdå, klockan är nästan 19.00 borde nog börja försöka att packa iställer för att sticka, eller att gör ett ett inlägg dedikerat till stickning för den delen....

Men först käk, bloggar mer senare.

Ett sånt där onödigt sent på kvällen inlägg

Hejsan, för tillfälelt så sitter jag och stickar. Ja du läste rätt, stickar!
I början gick det käpprätt åt helvete men börjar bli lite bättre nu, men men lite fel hör väl till annars så kommer det ju inte synas att den är hemmagjord....
Fatta att det bara är en dag och några timmar kvar tills jag åker till Florida, gaaah! Självklart ska stickningen med för det finns ju inte så mycket annat att fördriva de 11 flytimmarna med, även om det kommer se lite skumt ut att sticka en halsduk på väg till soliga Florida men men, smällar man får ta!
Jag kommer skriva resedagbok när jag är där och om ni har riktig tur och jag orkar så kanske jag skriver in anteckningarna i bloggen sen...

Men nu ska jag nog se ett avsnitt Scrubs tror jag och sen sova, börjar ju inte föränn 10.40 imorrn ju!

Shoppingsuget åtgärdat

Så, nu är min shoppingmätare full!
Köpte en kavaj, två t-shirts, en klänning, en tunika och även några fina lila garn-nystan. (bilder kommer kanske)Frågade även på Ericshjälpen om APU och hon skulle se efter och jag får svar efter lovet!
Nu ska jag göra lite läxa, och kanske sticka eller sy lite, ska även se House ikväll och förhoppninsvis blogga lite till.

Under tiden så förslår jag att ni går in på toves grymma blogg, tovelouise.devote.se

Ha det!

Illustrator

Igår lekte jag lite i Illustrator. Jag tycker att programet är väldigt roligt men det är också mycket svårt, men efter lite övning så kan jag väl hoppas på att jag kan få till hyfsat fina resultat iallafall.



Rätt kantigt och slarvigt gjort men jag testade bara lite, och nu ska jag försöka att hitta nån bra tutorial.

Ha en bra dag!

Godmorgon!

Nu sitter jag här och gör engelskaläxan, mycket roligt javisst.
Upptäckte en hemskt sak när jag skulle gå upp, det var fortfarande mörkt utomhus! Även om det har ljusnat nu så var det alldeles becksvart när jag vaknade, trodde jag hade ställt klocka för tidigt eller något ju...
Men nu blir det till att klä på sig och sen till skolan, och efter det ska jag shoppa, ja ja!

Kram, Mikka

Shoppingsugen!

Oh yes jag är shoppingsugen! Men imorrn blir det en ordentlig runda på Ericshjälpen och sen såg jag att det var rea på en del affärer i stan. Ska leta efter ett linsskydd också, och köpa garn för jag har fått en ny besatthet, jag vill sticka! Alltså inte dra iväg utan sticka som att sy någonting ni vet..

Tove kommenterade innan att hon ville se fler "Dagens Mikka" och det vill jag också, men eftersom jag nu fällt ihop mitt stativ så orkar jag inte ta upp det igen innan Florida men när jag kommer hem igen så lovar jag att det kommer att komma!

Nu ska jag gå och lägga mig för jag är äckligt trött.

God natt!

Mikkas Måndag förmiddag

Hejsan, jupp jag har kommit in i ett mönster med "Mikkas blabladag" Bara det visar hur otroligt trist min blogg är. Meen men, ska nog leka lite i Illustrator nu tror jag och sen ska vi kolla på Lias,André och Davids tragedi.

När jag kommer hem blir det antaglign lite syeri och bak, nä just ja, måste ju hålla igen lite med sötsaker innan florida...

Ha det!h

Mikkas Söndag

Hej hopp, den här söndagen har varit  mycket bra. Jag har gjort vanliga saker som att städa, kolla på Gossip Girl och göra matteläxa men sen gjorde jag något annat också, jag red! Jag har inte ridit på jätte länge men idag så bestämde sig syrran och jag för att rida ut en runda. I början var jag lite nervös men efter ett tag så gick det jätte bra.
Det var riktigt mysigt att rida runt på markerna och att galoppera är ju alltid kul!
Något som därimot inte var så roligt var att jag och Malin lyckades rida vilse, hur man nu kan lyckas med det i Hardeberga... Så det blev en väldigt lång ridtur, nästan två timmar lång faktiskt..

Nu så har jag precis ätit Kina mat så jag är mätt och belåten och jag håller på med mitt Ergonomiarbete för tillfället.

Och vet ni vad? Om mindre än 4 dagar så åker jag till Florida!

Ha det toppen!

Mikkas Lördag

Hej hej hej hej hej.
Jag uttråkad? Neeej det menar du inte.
Det är inte för att jag haft en dålig dag direkt. Den kunde väl ha varit bättra på många sätt och vis men jag kunde ändå slappna av och njuta en del idag. har bland annat kollat på Scrubs och gjort alla Photoshop-uppgifter vi fick av rektorn.

Funderar på om jag ska göra lite tills skolarbete idag eller bara låta det va tills imorgon, nej jag har inget bättre för mig en lördagskväll än att planera läxläsning!

Jag vet att min blogg varit trist på senaste tiden men jag lovar att bättra mig! Känner på mig att efter Florida (om fyra dagar! nej, klockan har passerat tolv vilket innebär att det bara är tre dagar och några timmar tills jag åker!) så kommer jag dels ha en massa fina bilder att visa (förhoppningsvis) och kommer ha fått en liten glädjekick av solen och värmen!

Men nu ska jag återgå till att att klunka cider och mumsa Sport, ha en trevlig natt!

Dagens Mikka



Klasströja
Lång Grå/grön Tunika - GinaTricot
Leggins - Indiska

Nu blir det tacos, tjo hej!


En höstig dag

Idag så hade Lias fått sin nya kamera och vi hade bestämt att ha en fotorunda. Gjorde inget direkt arangerat utan lite spontana bilder bara. Mest på Linda F, men också en del på höstiga löv och mikka som klättrar i träd (vilket jag inte kan rekomendera när man är iklädd kjol och fotas under ifrån...)

Här är några bilder i urval:














Och tog en hel del till men orkar inte ladda upp fler....

Nu börjar det kurra i magen så ska nog dra mig ner mot köket tror jag...

I love Canon

Två små bilder som jag gillar rätt sådär mycket, vet inte tyckte de va rätt söta, men så är ju min Canon ovanligt söt också.




Thursday

hej hopp!
idag var en ganska vanlig dag, förutom att jag var hos faster Pia och blev vaccinerad då.
fick även ledigt torsdag och fredag nästa vecka, wiiih florida här kommer jag!
Just nu så för jag in lite bilder från kameran, snackar med Lias och snart så blir det Heroes. Ska försöka att komma i säng för en gångs skull idag, har varit väldigt trött på senaste tiden (och det märktes verkligen på vår mattelektion idag...)

Här kommer dagens två outfits, vanlig och idrotts, som egentigen var helt onödig för man blev inte ens svettig.
Det är lite märkligt också att idrottkläderna har fått en mycket mer seriös bild än de vanliga..





Och ja jag är lat och sitter bara på pallar och orkar inte ta ordentliga bilder, men jag ska bättra mig.

Men nu ska jag se heroes, slänger nog ihop ett inlägg till senare, ha det!

Hello Goodbye

Hej, slänger in ett kort inlägg nu innan jag drar iväg till idrotten.
Den här morgonen har varit bra, jag snoozade i 45 minuter ungefär, drömde om Gossip Girl, hade tid att klä på mig och äta och t.o.m fota en dagens idrottkläder! (en gammal goding jag gjorde i min förra blogg)
I eftermiddag så ska jag till min faster och få en spruta (första sprutan mot livmoderhalscancer) och efter det så¨ska jag hem till henne och hjälpa henne lite med att föra in bilder från skivor och hennes kamera till datorn, hon är inte så teknisk förstår ni.

Men nu måste jag börja göra mig iordning, men ha en fortsatt bra dag!

Glädjerus

Humöret är på topp för tillfället! Lyssnar på härliga gamla disneyklassiker låtar, bloggar och bränner ut Scrubs avsnitt. Att debatten tidigare idag var jätte rolig bidrar antagligen också plus att jag nyss hade super trevligt med min syster och vi sjöng och fjollade runt. Dessutom så har jag sovmorgon till klockan 10.00 imorrn och då ska vi ha massage på idrotten, efter det blir det antagligen lunch i stan med Linn för vi är inte så sugna på grönsaksoppa...
Nej finns inte mycket som kan få mig på dåligt humör just nu faktiskt, så nu ska jag låta dig återgå till ditt liv och jag ska fortsätta att vara glad.

Toodles!

Panik!

Oj, det spritter i mina fingrar nu. Jag vill bara ut och fotografera en massa massa!
Det har väl att görsa med att jag blivit inspirerad (vi har snart haft en typ tre timmar lång photoshop lektion) och att jag och kameran har varit isär i typ tva dagar nu, isch.
Pappa är på jakt och tog med kameran dit ...

Och snart ska jag köpa ett nytt objektiv också hade jag tänkt, med lite hjälp av Andre så kan jag nog hitta ett bra till ett bra pris. En filmkamera hade inte varit fel.

Men nu är Mattias från moderskeppet uppe på tavlan igen, måste sluta!

Mediakunskap

Hej hej, sitter på mediakunskap-lektion just nu.

Hade just en lektion med rektorn då vi fick intranät och rensa virus och sånt.

Jag är hungrig och sötsugen just nu, hmm, hoppas att det är lunch senare..

Ha det!

Promenad med mor min

Var nyss ute på en timme lång promenad med mor min. Det var mysigt och skönt, och jag är enda världens lataste!

Det var jätte vackert också men tyvärr så har pappa kameran så det blir inga bilder på ett tag.


Nu ska jag se mer på One Tree Hill (min nya besatthet!)

Ha det toppen!

A day in a life

Idag var en ganska vanliga men ändå ganska härlig dag.
Började med att jag vaknade och läste ut en bok (har verkligen fastnat för läsning nu!)

Och lite senare kom Elly min älskade Pelly hit och vi snacka en massa (tiden gick verkligen svindlande fort) och såg något avsnitt av One Three Hill.

Nu ikväll så har jag varit barnvakt. Eller inte riktigt barnvakt för "barnen" i fråga är 8, 13 och 13 år gamla men vi kan säga barntillsynare i så fall. Såg vm-kvalsmatchen och sen såg jag och Malin någon jätte skum Dracula film (som vi sett tidigare visade det sig)
Vi såg den eftersom det var med en massa kändisar i den (Gary Oldman, Keanu Reeves, Winona Ryder och Anthony Hopkins) men det visade sig att det inte var mycket att gå efter för filmen var rätt hopplös.

Nu sitter jag här och funderar sent på kvällen som vanligt. Tänker på saker jag vill göra, saker som jag inte upplevt ännu (vilket är en hel del)

Borde antagligen gå och lägga mig men bli inte förvånade ifall jag droppar in något mer inlägg inom den närmaste timmen för det har hänt för och kommer att hända igen (...men den här gången hände det i London, nej skämt åsido) att jag sitter uppe sent utan någon som helst anledning.

Sov Gott!

Disneyköp

Har hittat en massa prylar från disney som jag vill köpa (förutom klassikerna då)

För den 12 November kommer "Prins Caspian" på dvd, ett måste i dvdhyllan.

(men vad är detta för omslag? Passar inte alls till filmen på något sätt, alldeles för ljust...)



Det kommer även ett Disney Singstar, oh ja! Äntligen ett Singstar som jag kan äga på, kan ju nästan alla låter utantill typ..




Detta kommer tillsamans kosta ca. 500 kronor men det är det banne mig värt!

Nu ska jag äta lite frukost och förbereda mig mentalt inför den stundande kvällen. Ska vara barnvakt nämligen..

Idol

Har precis kollat på Idol.
 
Mina favoriter ikväll var:
Alice (These Words) - jättesöt och låten passade henne perfekt
Anna (Release me)- Ohh...rysningar på hög nivå!
Kevin (Natalie)- Säker på att detta var en livelåt? Lät ju bättre än originalet för tusan
Sepideh (I kissed a girl) - härligt med en tjej med lite kaxig attityd och också skönt att höra en ny version av en bra men uttjatad låt.

Allra sämst var iallafall:
Yasmina (Don't stop the music)-
alldeles för enformig
Lars (You're beautiful)- alldeles för överskattad enligt mig

Vilka tycker ni var bäst/sämst?


Datarensning

Oj jäklar! Det visade sig att jag har 7,36 GB temporära filer som tar plats på min dator, och papperkorgen tar 4,06 GB!

Har laddat ner något som kallas Computer Cleaner också, kör den just nu (denhar tagit bort ca. 17 GB) och efetr det så blir det diskdefragmenteraren!

Oj,oj snacka om storstädning, men det var verkligen på tiden kan jag säga...

My hair

Kollade igenom lite gamla bilder och såg att även om jag inte trodde det så har jag haft lite olika hårstilar genom åren.




Själv så tycker jag faktiskt att såsom jag har det på bild 2 var ganska klädsamt. Gillar att ha mörkbrunt hår men det är ju inte jätteroligt när man vår en rand av ljusbrun utväxt efter bara några veckor..

Vilket tyckte du var finast?

Nu ska jag sortera lite på datorn, har för tusan bara 11 GB av 229 GB ledigt..!

Today I'm Wearing This (bokstavligt talat)

Här är dagens outfit, snabbt och enkelt.



Tshirt - Avanna
Pyjamasbrallor - Gåva


Inte mycket rätt

Jag har precis vaknat och jag har världens träningsvärk alltså! När jag skulle resa mig upp så kände jag riktigt hur det värkte i magmusklerna! Måste ha tagit i mer än jag trodde igår, men det är skönt på något sätt. Det känns att jag verkligen har kämpat, även om värken nu efteråt inte är att leka med...

Skulle egentligen ha lagt in en bild på dagens outfit men nej nej! Någon idiot i min familj har dragit ut sladden till batteriladdaren nån gång under nattens gåns och satt in en annan. Jävla skit, men kanske när jag kommer hem?

Nu ska jag iallafall försöka äta lite frukost, alltid en utmaning, och sen kila iväg till bussen, som går vi 9.49, mmm skönt.

Ha en jättebra fredag allesammans!



Uppdatering klockan 11.04:

Det var visst lite mer än bara träningsvärk. Har jätte ont i magen och känner mig allmänt yr och mojsig. Hemma från skolan alltså.
Linda ringde precis och bad mig skicka vårt tragediarbete, de ska visa upp dem idag. Ganska synd att jag misar för jag hade gärna sett resten av klassens arbeten också...

Men men ska försöka stoppa i mig någonting nu och sen är det back to bed!

Ha en fortsatt bra fredag!

Dagen i ord

Hade tänkt ha dagen i bilder idag men kamerabatteriet var helt slutkört så det får vi väl ta en annan dag antar jag...

Har ju redan berättat om skoldagen tidigare, och det finns inte så mycket mer att säga om idag.
Jag var faktiskt på biblioteket och lånade några blandade tonårs/tjej-böcker. Har redan läst ut en av de, jag vet jag är en tönt! (And I like it..)

Nu ska jag göra matteläxan och sen blir det Heroes. Blev lite arg när jag kom hem idag för det fanns nästan ingen kladdkaka kvar (morr...) så mamma köpte lite goda chokladbiskvier och vindruvor som tröst.

Det var väl allt jag hade att säg, ehm. Detta inlägget sög jag vet men iallafall.
Och jo! Blev ingen dagens Mikka idag för jag var så snabb ur mina vanliga kläde roch in u myskläder att jag glömde fota. Men imorgon kanske? Fr jag vet ju hur mycket ni älskar mina übervackra egopics och poser.

Lev väl!

Datorkunskap

Sitter just nu på datorkunskapen, vi har snackat i typ 40 om ett Lan som jag inte ens kan komma på, vilket givande lektion va?

Tidigare idag så hade vi idrott, cirkelträning. Jag trodde seriöst att jag skulle dö! Så sjukt trött var jag och det var helt varmt och snurrigt typ.. Men nu efteråt är det ganska skönt faktiskt, det känns att man rört sig och tagit ut sig.

Men slutar snart och då ska jag först åka in till typ centralen och sen ska jag, tror det eller ej, till Stadsbiblioteket och låna böcker! Har varit jätte sugen på att läsa ett tag nu så ska göra slag i saken. Efter det så ska jag hem och käka varma mackor och resten av min kladdkaka, mums och mys på det!

Men, rasten är nog slut nu tror jag. mer lan snack väntar antagligen, wiee...

The Golden Compass

Nu ligger typ halva kladdkakan i tryggt förvar i min mage och jag känner mig att uträtta något. Eftersom här inte finns något att göra så innebär det nog att jag går upp på mitt rum och ser på Guldkompassen..men iallafall något!

Börjar klockan 10.00 imorgon, skönt skönt, ska ha idrott, cirkelträningen inte så skönt.

God Natt!


Bakning

Mums, har målat klart och hunnit svänga ihop en kladdkaka. Nu ska den bara stelna lite och sen kan jag äntligen äta!


Jag hungrar ihjäl

Usch, jag är så himlans hungrig just nu!

Åt ingen frukost och bara några pasta till lunch, men frukta ej! Mamma har just nu en av min favoriträtter på gång, stuvade makaroner med köttbullar, mums!

Bloggar mer ikväll, när jag har tid för jag ska hjälpa mamma att måla om vårt vardagsrum på övervåningen!


Recention: Min granne Totoro

Jag vet inte om jag nämt det innan men idag var iallafall jag och min klass på skolbio. Eftersom vår lärare är lite av ett manga-freak så såg vi en animefilm (manga är i bokform och anime är i filmform) Filmen hette "Mina granne Totoro"
Här kommer en miniliten och snabb recention av den.

Min granne Totoro

Handling:
Det handlar om två systrar, Satsuki och Mei, och deras pappa som flyttar till ett nytt hus. Huset är ganska gamalt och fallfärdigt men systrarna gillar det endå för de tror att det spökar i det, och det tycker de är ytterst spännande.
En dag när pappan är på jobbet och Satsuki i skolan så går Mei på upptäcksfärd i trädgården och skogen som ligger intill, och hon hittar då något hon inte väntat sig, vägen till den mytomspunna "skogstrollet" Totoros näste!

Omdöme: Jag har alltid föredragit t.ex. Disneys och Dreamworks tecknade filmer före de asiatiska animefilmerna. Varför vet jag inte riktigt, beror väl antagligen på att jag är uppvuxen med dem. Jag har tidigare sett "Spirited Away" som har samma stil och känsla som "Mina Granne Totoro" (Kanske inte så konstigt med tanke på att Hayao Miyazaki har regiserat båda filmerna)
 Jag gillade ingen av filmerna. Det är alldeles för rörigt och skumt för min smak, även om animeringen är vacker och musiken bra så kan jag inte riktigt gilla filmen.
Det händer så många märkliga och sjuka saker (ungefär som i Disney's "Alice i Underlandet") att jag inte riktigt kan ta filmen på allvar.

Betyg: 2/10



Så jag kan säga så här att ifall du gillar Disneys klassiska filmer så är den här animerullen kanske inget för dig men ifall du tycker om t.ex. Spirited Away, Det Levande Slottet, Alice i Underlandfet eller vilken som helst av Hayao Miyazaki's andra filmer så kommer du nog att uppskatta den här med.h


9 timmar

Om jag går och lägger mig nu så får jag mer än 9 timmars sömn. Låter ganska lockande va?
Anledningen till detta är att vi ska se film på Kino imorgon klockan halv tio så det räcker med att jag tar bussen 9.02 vilket betyder att jag behöver gå upp vid 8 ungefär.
Så även om jag kunde sitta här och fördriva tiden lite till så tror jag faktiskt att den mjuka sängen lockar mer.

God Natt!

Lite ledsamt sådär

Idag var Helenes sista dag på NTI. Lite sorgligt sådär. Det är märkligt att även om jag inte känt dig mer än en månad så kommer jag att sakna dig en hel del, du betyder! Men, det viktigaste är att du trivs i skolan och då kanske Vipan känns mer rätt? Bara så att du vet så kommer vi på NTI sakna dig dunder mycket, iallafall jag.


Bored to death

Oj, snacka om att jag är uttråkad nu.
Det enda jag gjort den senaste halvtimmen är att hämta en Cola, bryta upp den halvt så att det tar längre tid att dricka den, fota Colan, redigera bilden. Wiee..jag är inte alls rastlös, nej nej.
Fast måste erkänna att Cola bilden blev rätt okej för att vara en bild på ett meningslöst objekt.


Foto och redigering: Mikka Magnusson

Nej nu blir det nog till att se lite på typ Death Note, OC eller Desperate Housewives eller så fortättar jag att hoppa omkring och fota onödiga saker...

Massa massa mys

Ojdå, känns som att jag inte pratar om något annat än mys. Men bara hör på det, myyyyyys, visst låter det underbart?!
iallafall så ska jag mysa nu i min varma säng (både har ett duntäcka över mig och ligger på ett + en miljon kuddar) med några varma mackor, lite oboy kanske och se på en film jag laddat ner, Vägen till El Dorado.

Kommer kanske en liten recention senare? ifall jag orkar då...

Ha en bra (och mysig) tisdag nu!


Dagens Mikka

Hej hopp!

idag kände jag för att ha på mig något riktigt mysigt och rätt varmt, så det fick bli en av mina favorit tunikor ifrån Gina med lite mys till, tänk vad ett par ordentliga skor värmer bra!



Tunika - GinaTricot
Sjal - HM
Tights - GinaTricot
Stövlar - Wedins

Vi har alla våra brister...

Okej, jag hade fel. Jag trodde på ett rykte. Den läraren jag berättade om fick inte sparken. Det var bara ett rykte, antagligen startat av någon som verkligen hoppades på att det skulle vara sant.
Själv är jag lite lättad faktiskt, behöver ju inte ha några skuldkänslor nu.
Allt jag vill säga.

Idag så har vi bara kollat på film, Batman Begins. Jag har sett den innan (tror jag) på ett flygplan och gillade den inte alls då. Men nu när jag såg den igen så tyckte jag faktiskt att det var riktigt bra! En smula lång kanske men bra ändå.

Men, börjar om två minuter nu. Kanske skriver mer sen, kanske.

Tack Mikka 2002!

När jag var yngre så gick jag på scouterna.
Jag var en rätt dålig scout, jag skar mig när jag täljde, jag var lat och orkade inte gå på hajk och den enda knop jag kunde var kärringa-knuten. Men jag i vilket fall så började jag år 2002 spara pengar till ett stort scoutläger jag ville åka på. Lägret skulle äga rum år 2002 så jag var ute i god tid. Jag la i växel från min plånbok i flera år.
Men, så småningom slutade jag på scouterna men jag fortsatte att lägga min växel och lite födelsedagspengar i spargrisen.
Så nu härom dagen så märkte jag att det inte gick att få i mer pengar, grisen var helt fylld. Och tung var den med!

Och eftersom det inte är alltför ofta som jag betalar några större summor med endast en-kronor så åkte jag till banken med grisen och fick där tömma ut hela innehållet och sen räkna pengarna och sätta in dessa på mitt konto.

Kan ni gissa hur mycket det var i den?

2876 kronor!

Inte så illa faktiskt, och nu kan jag använda de istället för att de bara ska ligga i grisen till ingen nytta...
2876 kronor räcker ju faktiskt nästan till ett makro-objektiv! Eller en filmkamera! Oh,möjligheterna är oändliga men eftersom Mikka 2008 inte är så väldigt olik Mikka 2002 så skulle det inte förvåna mig om pengarna ligger i 6 år till på kontot, jag har en dålig ovana att snåla och spara till bristningsgränsen nämligen...


Foto och redigering: Mikka Magnusson


Freaky Friday

Jag vet inte varför jag bloggat så lite i helgen, för det har ju faktiskt hänt en del värt att skriva om för en gångs skull.

Ta i fredags till exempel.
Jag har sovmorgon till 10.40 på fredgar vanligtvis men just denna fredag så hade vi fotografering vid 10.10 så alltså kommer jag till skolan en timme tidigare. Det första jag får veta är att, nähä, det är visst inte fotografering föränn klockan 13.20. Men det är ju inte hela världen för då hade ju jag och de båda Lindorna tid att göra klart vårt tragedi-projekt,
Vi började springa omkring och fota bilder vi behövde.Provisoriskt och väldigt hastigt gjorde vi det eftersom det var ganska svårt för korridorerna hade hlt plötsligt svämmats över av folk. Det var väldigt rörigt, ovanligt rörigt skulle det snart visa säg.
För det var nämligen inte baraeleverna som sprang omkring utan en hel drös med lärare irrade omkring och såg både ledsna och förvirrade ut. Det var då vi märkte att någonting verkade fel.
Mycket riktigt, en lärare informerade oss om att förmiddagens lektioner var inställda. Jaha ja, det var väl rätt skönt i och för sig men man blev ju ganska nyfiken på vad som kunde ha hänt.
Lite senare kommer en annan lärare och säger att vi ska inte ha några lektioner alls idag och ber oss att lämna skolan?
Vi fick veta att ingen var fysiskt skadad och att det inte hade med oss elever att göra men det hade uppstått någon form av (kris)situation.

Jag säger bara va?! Snacka om att jag var nyfiken då alltså. Och sen igår så fick jag ett sms av Linda. Hon skrev att anledningen till att det varit sånt kaos var för att en lärare fått sparken. Eller ingenting är säkert men min klass har iallafall pratat med rektorn om en lärare som vi inte tycker uppför sig riktigt bra och nu i lördags så kom det upp en ansökan på arbetsförmedlingen om en ny medialärare till NTI Lund...

Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka. Visst är det bra ifall vi får en ny lärare men jag kan inte låta bli att ha dåligt samvete ifall det är vi som orsakat att hon fick sparken, för så himla värdelös tyckte iallafall inte jag att hon var...

Nå, detta vara ett långt, trist inlägg á la Mikka men det får ju va några såna ibland också!

Kan dock inte säga att hela fredagen var kass för först i skolan så hade vi lite roligt och fotade och sen på kvällen så träffade jag mina flickor Elly och Tove!


(En inte så seriös Mikka skriver ett inte så oseriöst inlägg)
Foto: Elias Liedholm

Fantasilöst

Jag är jätte sugen på att se film just nu. Har bunkrat upp med choklad, cheeseballz och burkläsk. Det ända som saknas är själva filmen... Har ni några tips?

Jag är väldans fantasilös och kan inte komma på en enda men jag är lite sugen på någon typ av fanatasy/kärleksfilm tror jag... Aja, får väl bara fortsätta tänka.

Ha en bra kväll!

Lonely but not certainly not alone

Hejsan, igår var en trevlig dag med Elly och Tove. Vi såg på Campo Rock (eller snarare Camp LoL) och Eurotrip. Det var så lugnt och mysigt och påminde mig om hur allt var innan.

Ikväll är jag hemma, hade tänkt ta det lugnt men nej nej, min syster hade bestämt sig för att bjuda hem tre vänner just ikväll. Jag har ingen aning om vad jag ska göra, det mesta känns ganska så skit just nu.

Ser väl nån film som vanligt, har ju faktiskt inte sett min nya Ratatouille eller Nyckeln till frihet än...

Och jo föresten, ledsen för deppigt inlägg, men det är väl den dagen i månaden då allt bara känns skit antar jag..

Bloggkoll

Vill du följa min blogg på bloggkoll.se? För att vara medlem på bloggkoll.se så måste jag lägga in detta inlägg?

Dagens Mikka



Tunika - GinaTricot
Jeans - Omsydda gamla
Sjal - Clothing Company
Armband - Indiska

Vilken jävla tragedi!

Usch, jag måste vara uppe så här sent för att försöka få ihop vårat tragedi-projekt, som inte ens är i närheten av att vara klart och som ska vara inne imorron.....!

Orkar knappt mer, är så himla trött och stressad och allt..snacka om att jag kommer se sunkig ut på skolfotot imorrn.

Men men hinner slänga in en bild på min lilla Modell-Linda, seriöst den tjejen har fotogeniqet!


Dagens Mikka

Dagens Mikka är en aning annorlunda än vad hon var tidigare. Hon har nämligen ingen tandställning längre!



Och andra kläder än vad hon hade imorse har hon också...






Dagens Mikka:
Tröja - Clothing Company
Jeans - Gamla omsydda
Armband - Indiska
Halsband - Åhlens

Idag idag!



Idag ska jag äntligen få ta ur min tandställning!
Jag har haft den i 1, 5 år nu men äntligen äntligen ska den ut!
Klockan tre, ohh, kan knappt vänta....

Och föresten, här kommer Dagens Idrottkläder! Jag hade tråkigt så varför inte?



Tshirt - Fått av Faster
Shorts - Stadium
Strumpor - Intersport kanske?

Men nu ska jag snabba mig och packa ihop mina saker och sen bege mig till bussen. Har idrott nu direkt på morgonen (nej ni tror att jag ska ha idrottskläder i skolan va?) och då skulle vi ha typ yoga eller spinning, kul!

Ha det toppen!

RSS 2.0