090729 | 11:34 | Emmaboda




Idag drar jag till Emmaboda!

090726 | 22:53 | DON DONNA

Nu har jag officiellt börjat packa inför Emmaboda!

Än så länge så ligger bara mina vita gummistövlar i den men den fylls på efterhand.
Nedrans svårt det skulle vara att få ihop 4 festival-outfits då...


 

090726 | 20:17 | You know, they call me the cautionary whale

Nu är jag hemma igen. Hade mysigt hos Tove och tog det mest lugnt, lyssnade på musik, tittade på fina bilder och såg även Juno som jag tyckte var lite småsöt.

Ikväll ska jag skriva en packlista inför Emmaboda hade jag planerat. Och kanske dricka lite Pepsi.




090726 | 12:49 | Dagens Mikka





Nu ska jag cykla en runda till Sandby och hälsa på Tove. Förhoppningsvis så blir det massa pepp med emmaboda-musik och pizza.

puss

090725 | 23:09 | The Virgin Queen

Ikväll har jag tittat lite på film och målat fransk manikyr.
Resten av kvällen ska spenderas med ett stort glas fyllt med is och Pepsi + lite städning för mitt rum ser ut som kriget.

puss och god natt.




FRIDAY Friday friday

Rolig fredag, bilder från Julias flyttfest.
Köpte fint grejs med som visas sen.






Dagens Mikka - 090725

snarare gårdagens Mikka.






(måste jag berätta att jag älskar älskar älskar min fjärrkontroll?)

I Control My Life

När jag kom hem ifrån Småland så väntade en glad överraskning. Min fjärrkontroll till kameran var framme!
Så glad, så glad var jag. Fjärrkontrollen funkade direkt och var inte alls svår att förstå sig på. Kommer antagligen bli en hel del fler Dagens Mikka bilde rnu när det är så enkelt att ta de.

Nu ska jag dricka kaffe, puss!


Glitter i skogen


hej!
För tillfället sitter jag vid min kusins dator i Ekenäs, Småland.
Är här på en liten mini semester men åker hem ikväll. Har mest slappat när jag varit här men också varit inne en tur i Kalmar. Fick en ny jättefin väska och ett liggunderlag som jag ska ha med till Emmaboda (mindre en en vecka kvar!)

Var även inne en runda på BikBok och hittade den här skönheten. Nu i efterhand ångrar jag så mycket att jag inte köpte den... Den var ju så perfekt och fin (bilden är jättedålig men den är korta där bak en fram och är snyggast oknäppt)

Det sugigaste är att det finns inget BikBok i lund utan man måste ta sig ut till Nova för det...suck.

Men vi får väl se, ska till stan och shoppa/planera med Tove och Fina imorgon var det tänkt och jag kanske kan övertala de att åka till Nova?

Ja ja, nu är det slut på det tristaste inlägget någonsin.
puss.




Volanger

Hejsan, jag tyckte att det var dags för ett litet inlägg nu.

Idag har jag sovit en massa (vem är förvånad?) varit hos Tove en runda och tittade på Spiderwick, cyklade hem, käkade tacos och sen så placerade jag mig framför teven med en massa tyg till kjolen jag syr. Filmen som visades var Batman & Robin ganska värdelös men perfekt att ha i bakgrunden när man gör något annat.
Igår så jag och syrran Batman Returns och Batman Forever också.
Forever var bra, mest pågrund av att Val Kilmer och Nicole Kidman var så snygga, Jim Carey var inte helt fel och filmen i sig var klart godkänd, tyckte däremot inte alls om Returns.

Nåväl nog om Batman. Det jag pysslade med kjolen idag avr att jag nålade ihop volangerna. Inte helt enkelt och det tar en jäkla tid! På drygt två timmar hann jag nåla ihop 2st tygremsor alá 2 meter till lagom storlek. Jag tror att den här kjolen kan bli riktigt fin ifall jag blir färdig med den någon gång..

Nu ska jag försöka att börja lite på en av de två återstående tygremsorna samtidigt som jag tittar/lyssnar på någon tonårssåpa av något slag... God Natt!


Because we're special. That's why!

Igår vad jag, familjen och Ficki på Kiviks Marknad. Det var roligt roligt.

Jag låter bilderna tala för sig själva.





























Vi flummade mest runt och köpte en massa skit (visar i nått inlägg nån gång).
På kvällen åkte vi hem till mig och kollade på två filmer jag köpt, varav båda var kassa. Se för alltid världen i "Once"!

Tack för en toppen dag Ficki! (och Malin ^^)

090713

That's the stuff!


Hard work work





Nej mina skor är inte smutsiga för att jag har varit på någon lerig festival eller något annat roligt.
Nej jag har jobbat idag, har gått med pappa ute på fält och dragit flyg-havre.
Roligare kunde det ju ha varit men jag känner ganska bra på det arbetet.
Enda nackdelen är att mina skor blev genomblöta och hur smutsiga som helst! Visst jag gillar lite använda, slitna converse men detta är väl ändå till att överdriva.....

Nu ska jag ta mig en skön lång dusch och sedan börja sy lite på min kjol.
Tjing!

Inspiration

Jag har just hittat en ny favoritblogg och inspirationskälla!








pics: http://www.fashiontoast.com 

Både fotografierna och kläderna är så inspirerande, lyckligtvis så har jag precis beställt en fjärrkontroll till min kamera så snart kan jag också börja fota något liknande (även om jag tvivlar starkt på att det kommer bli lika fint som dessa)



090712

God Eftermiddag, här sitter jag och redigerar bilder från veckan som har gott samtidigt som jag tittar på Get Smart.
Här kommer några av bilderna från när jag var på Österlen, resten går att se i mitt Picasa Album.
(http://picasaweb.google.se/Mikka.Magnusson/Osterlen2009#)

Nu ska jag pilla med en ny bloggdesign.
puss!

Lycka

Lycka är när man sätter igång teven och snubblar över Star Wars - Rymdimperiet slår tillbaka som precis börjat och man inte hade en aning om att den skulle visas.




Cilivisation

hej jag är hemma igen.

aldrig har varma mackor smakat så gott.

nu ska jag titta på något på surfthechannel och käka en massa gott.
bilder ifrån veckan kommer någon gång i helgen.

puss!

Vacation

Hejsan, idag åker jag och familjen till farmor och farfar på Österlen. Ska bo där i några dagar och förhopningsvis sola, bada, gå promenader och fotografera fin natur. Men om det nu inte blir fint väder så löser sig det ändå för då spelar vi kort, tittar på tv och allmänt myser. Jag hoppas dock på det första alternativet såklart!

Kommer inte vara hemma förän på fredag så det blir en liten "bloggpaus". När jag kommer tillbaka så ska jag börja göra om designen, har redan börjat få lite bilder i huvudet på hur det ska se ut som jag ska skissa upp så småningom.

Men nu ska jag packa, äta frukost och klä på mig för snart åker vi.

Ha en bra vecka!










It's a karma thing

Nu har jag suttit och chattat med Elias sen klockan 1.00. Anledningen till att vi pratat ändå tills nu är att vi började prata om något så intressant som existens. Hur stort är universum? Kan man förändra sitt eget öde? Finns det något som kallas själ? Vad är meningen med människan, vad har vi för syfte?
En massa sånt djupt som många av er säkert skrattar åt och tycker att vi är ena riktigt tråkiga typer som försöker vara smarta.

Men jag bryr mig inte riktigt, jag älskar att vädra tankarna på det sättet. Även om jag nästan blir yr av att behöva tänka så stort och svårt så är det skönt. Det är skönt att veta att det inte bara är jag som tänker på såna saker. Samtidigt så kommer jag på vad jag själv tror. Eller snarare vad jag vill tro.
Jag vill tro på karma, jag vill att det ska finnas någon sorts rättvisa och logik i världen.

Min värsta skräck är att vara ingenting. Att upphöra att existera och att inte kunna tänka eller känna, att bara vara borta. Det går inte riktigt att beskriva men jag kan säga så mycket som att jag är livrädd för att dö.

Oj vad jag dravlar, måste vara svårt att förstå för alla utom mig själv. I vilket fall så var det ett mycket bra samtal och vi kom faktiskt fram till lite saker som skulle kunna vara sanna och möjliga. T.ex. att vi människor består av ett sammarbete mellan det andliga och kroppsliga. Atomer och joner utgör vår kropp och vår omgivning medan själen utgör vårt medvetande, våra tankar och känslor.

Jag måste verkligen gå och lägga mig nu, inte för att jag direkt är trött men det är bara en sån sak man gör. Efter klockan fyra så ska man sova, helt klart, inte sitta och skriva långa djupa monologer som ingen kommer att förstå eller orka läsa.

God Natt, eller god morgon kanske?



en buddist symbol som jag är lite sugen på att ha som tatuering eftersom den religionen står för allt jag tycker, känner och vill tro på.

Dagens Mikka - 090704

Idag har jag har jag haft två "outfits". Spenderade nästan hela eftermiddagen ute vid poolen och lapade sol som en jäsig knubbsäl på en solig klippa. På kvällen bar det av en runda till Österlen för middag så då fick man ju ta på sig något lite finare.



bikini-hm short-hm brillor-gina tricot


tunika-kiviks marknad


örhängen-kapp ahl


jag hade pool blå naglar, ganska tjusigt tycker jag.


Håller på att sätta ihop en liten spellista på 5 låtar att bli pepp till, de absoluta favoriterna som alltid får mig att le. Ska även hinka i mig lite Pepsi hade jag tänkt. Sov Gott!

Dagens Mikka - 030709


Tub Topp - HM
Kjol - Gammal avklippt
Halsband - Gåva
Solglasögon - Gina Tricot

Cheap is almost as good as free

Förutom ipod högtalarna så köpte jag lite andra saker också.

Ett par rosa/aprikosfärgade shorts, en klämma samt ett blått nagellack. Köpte allt riktigt billigt vilket gillas starkt.



som som Sommar!

Idag har jag nästan smält bort. Värmen har varit nära på outhärdlig men samtidigt så härligt skön. Det känns verkligen att det är sommar!

Började dagen med lite sol och bad (vi har fått värmen i poolen att funka nu så det är i nuläget strax över 26grader, uuunderbart!). Sedan vart det dags att fixa till sig lite. Klä på sig och sminka. Wo, sminka, visste knappt hur man gjorde längre för det var så länge sen sist....

Sen åt jag en smarrig frukost.

 


Och efter det så hoppade jag på min äppelgröna cykel och cyklade till Lund.




I Lund fanns Tove, mys.

 


Vi svalkade av med varsin Café Cooler, sommarens bästa dryck helt klart.



Vi gick en runda till och inne på Teknikmagasinet så hittade jag Ipod-högtalarna jag tänkt beställa. Endast 90kr för ett par hyfsade högtalare och fyra batterier är inte helt fel. Vi ville testa de direkt så vi satte oss i Stadsparken och lyssnade på lite bra musik på Toves ipod. Det var grönt och skönt och underbart i skuggan.


Sedan var det dags att cykla hem och här sitter jag nu. Varm och myggbiten som tusan.
Har just tagit bilder på dagens kläder och shopping vilket kommer in i bloggen senare.

Just nu så ska jag springa ner och hämta en kall Cola burk och titta på något roligt på tv.
puss!

Förmiddag!

Idag har jag gott upp tidigare än jag gjort på hela sommarlovet nästan. Klokckan ringde vid 9.30 och även om jag mornade mig i en timme så kan jag ändå stolt säga att jag gick upp. Så idag kommer jag faktiskt uppleva förmiddagen för en gångs skull, wow.

Ska nog dra på mig bikinin och sticka ut i solen en stund hade jag tänkt. I eftermiddag har jag ingen aning om vad som händer, kanske vara med några kompisar och annars så ska jag nog påbörja ett nytt sy-projekt.

En av de största anledningarna till att jag faktiskt gick upp idag var de gigantiska myggbeten jag fått på benen. Det är tre stycken totalt och de är ca 2 cm i diametern! Isch, ska spreja på ett anti-myggbets medel som vi brukar använda på hästarna. Det är hur starkt som helst och gör nästana tt benet domnar av men det är rätt skönt ändå,

Nåväl, ha en bra och solig dag!

 

Ett dygn i Sandby

Igår/Idag spenderade jag ett dygn i Sandby med sötnosarna Elly och Fina. Vi hade det mysigt och käkade chips, satt i gräset, spelade Familjen Robinson och kollade på Disney-channel. Ett lyckat och mysigt dygn.







Nu blir det något smaskigt och sen sömn så fort som möjligt, ska försöka vända tillbaka dygnet.

God Natt.

Camp Bomb?

Hej hej, igår var Tove här och vi hade det allmänt mysigt.

Vi spelade lite Sims, bakade kladdkaka och sen övade vi oss på att slå upp tält inför Emmaboda. Vi testade både mitt och hennes för att kunna välja vilket vi skulle ha sen så det blev lite som ett mini camp i min trädgård.
Sedan tog vi ut sovsäckar, kuddar och datorn dit och såg på lite film. Vi sov faktiskt i tältet på natten!
Fast vi sju tiden så gick vi in för att gå på toaletten och sen slutade det med att vi båda somnade i min säng...
Men men, det var roligt ändå och bra att vi testade innan för jag insåg rätt snabbt att jag måste skaffa mig ett tjockare liggunderlag.

Nu ska jag gå ner och hämta en Pigelin eller nåt annat gott. God Natt.






RSS 2.0