slutartid.

Gjorde foto-läxan nu i helgen. Uppgiften var att vi skulle lära oss mer om långa och korta slutartider. Även om jag redan kunde det mesta om det så var det riktigt roligt att fotografera något efter instruktioner, istället för egen improvisation. Så här blev iallafall mina bilder med lång och kort slutartid.


the truth about a picture.


skjorta - vero moda
tubtopp - indiska
kjol - gina tricot


Bilden ljuger lite, ser så sorgsen ut men jag är ganska glad. Peppar projektarbete, skulle kunna bli riktigt bra om jag bara vågar satsa ordentligt.

Planerar att åka till Malmöfestivalen imorgon men om det blir så dåligt väder som jag hört så stannar jag nog hemma och tittar på Disneyklassiker istället. Nu ska jag titta på Doobidoo med min moder. kram.

the first day of the rest of my life.

Idag var första dagen i skolan. Första dagen av mitt sista skolår.

Det var faktiskt riktigt roligt. Kanske mest för att det var så skönt att träffa alla vänner igen men också för att jag känner mig ganska peppad inför den här terminen, samlat mycket kraft och inspiration under sommaren.

Var på IKEA idag också, underbart. Testade soffor, käkade god billig mat och köpte en till dvd-hylla. Har ungefär 2500 stycken nu, eller bara sju kanske, men vem räknar? Köpte presenter till Ficki också (som fyller år idag, grattis!).

Här kommer lite bilder på vad jag haft på mig idag. Vet inte vad som hände med skärpan på vissa av dem...

samma tröja som jag visade innan, fast jag fastnade lite bättre på bild idag. Från HM.
knästrumpor från kappahl och tubtoppen jag har under är från indiska.

Nu ska jag försöka ta mig igenom några av de 688 inläggen jag har uppbunkrade på bloglovin'. god natt!

pudrig höst.Har satt ihop ett litet kollage med kläder och annat från HM som jag gärna bärt i höst.
Har sytt ett rosettskärp så jag kan ha flera klänningar som ser nästan ut som de här två. Ska se om det kommer upp en bild på hur det kan se ut senare.

Idag förbereder jag mig inför första skoldagen imorgon samtidigt som jag marathon-tittar på Heroes, säsong 1.

not cut out for it.

hejsan.

just snyggt att jag först skriver ett inlägg om att jag ska börja blogga igen och sen åker iväg en vecka utan bloggmöjlighet. Nåväl, nu är jag hemma igen och kan slänga in lite inlägg.

Har köpt en ny tröja och jag försökte, hur länge som helst, att fotografera mig själv med den men det är så himla svårt. Höll på i över en timme, tog ca. 50 bilder. Och hur många klarade sig igenom hela sorteringsprocessen och slutredigeringen?

4 st

4/50 är inte särskilt bra. Jag är helt enkelt sämst framför kameran. Teknisk sett så såg många bra ut men själv portträttobjektet var sämre än medelmåttig. Fy. Men här komme iallafall den stackars lilla bilden som blev kvar till slut, och inte ens den är särskilt bra.ny tröja från HM iallafall, väldigt mysig.

Nu ska jag titta på Entourage och kränga riesen. god natt.

hej blogg

Satt och tittade igenom en massa ego "dagens mikka" bilder innan och kom på att jag inte fotat mig själv på flera månader. Kom sedan på att det nog beror på att jag inte bloggar längre. Tyckte det va lite synd så varför inte försöka lite igen. Nu när hösten kommer så har jag ju all tid i världen att posa framför min kamera och sätta ihop kollage, höhö. Men ja, ska ge mig på lite bloggning igen. Inte alltför intensivt men några inlägg i veckan iallafall.

Och justja, hejhej alla släktingar och familjemedlemmar (särskilt Pia som var så himla bakis när vi träffades idag, hihi) som tydligen läser min blogg! Hoppas jag inte skrivit alltför pinsamma saker här.

god natt.

RSS 2.0