close up.

Fick ett close up filter (+10) av min fina Ficki och här kommer tre bilder jag tagit med det, det är helt sinnes. Närgränsen är typ tre centimeter. Alla dessa bilderna är oredigerade också, så ni ser hur jäkla kort skärpedjupet blir också.
Inte riktigt lärt mig hur jag ska använda det än men sen när jag fått kläm på det så tror jag att det kan bli väldigt häftiga bilder. Tack Ficki!Merry Christmas

Firade än fin jul även fast Farmor och Farfar var insöade på Österlen. Åt en massa, såg på teve, myste och fick väldigt fina julklappar. Måste ha varit ovanligt snäll i år för jag fick så väldans mycket bra presenter.


Fick en söt mössa av mamma.


Buddahfigur från lillasyster


Star Wars filmer, nagellack, body shop-kit, presentkort på HM. Fint.


Ljuslykta från Tove, perfekt.


Bästa presenten av de alla, en ny kamera. Canon EOS 550D med en tillhörande väska med extra nackrem, minneskort och lite kameraböcker. Helt underbart, tack mamma och pappa!

Fick även en flyttlåda och en himla massa ljus av Elias och ett närbildsfilter av Ficki (kommer ett inlägg om det sen). Gör ett inlägg med bilder från julafton sen, men de ligger på den andra kameran för tillfället.

Idag ska jag slöa och äta en massa julmat och ikväll ska jag och Tove se Narnia: Kund Caspian och skeppet Gryningen och sen ska vi ut och fira Fina som äntligen är 18. Bra dag.Pyjamas.
Idag var jag och Marcus och köpte julklappar. Eller jag köpte julklappar och försökte sälja in ett par pyjamasbyxor lite väl entuisiastiskt kanske.

Nu är det flanellpyjamas och Glee som gäller. Perfektion. byebye.
.

"du rullar på dina R"
söttett meningslöst inlägg i utbyte mot 7 fina

Hejsan.
Jag är sjuk nu för tiden, väldigt synd om mig.
Men annars är det väldigt roligt. Mycket på gång men det känns ganska bra faktiskt, många bollar i luften.

Några bilder jag tog ute i -8 natten för några dagar sen.


RSS 2.0