År 2009 Januari - Juni

hej. Det verkar som nästan alla bloggar gjort lite sammanfattningar, sammanställningar, återkopplingar om året som gått. Jag vill väl inte vara sämre, det kan ju vara ganska roligt att se vad som hänt detta året. Så jag inte glömmer bort det liksom.

Vi börjar från början och slutar vid hälften. Varning för massiv bildbomb.

JanuariVi jobbade för fullt med ett arbete i estet vi hade. Åkte till Malmö och filmade och sånt. Mycket jobb, men filmen blev jättebra.Jag och bästa vännen åkte och shoppade. På Monki hittade jag ett av mina bästa köp någonsin. En riktig favoritklänning för 150 riksdaler.Verkar inte som så mycket hände i januari. Jag fick ett nytt kameraobjektiv, sydde en massa, såg en massa film och verkade ha rätt mycket att göra i skolan.

FebruariInte mycket intressant hände i februari heller. Jag försökte hänga med i skolan och inte bli deprimerad av mörkret.Sydde en hel del. T.ex. en klänning till ett estetarbete.

Åkte till Österrike med familjen på skidsemester. Helt underbart.

MarsJag, Elly och Tove bestämde oss för att vi skulle åka till Göteborg på påsklovet. Så vi köpte biljetter tidigt för att spara pengar...Det var Earth Hour i hela världen. Så jag och syrran släckte ner och spelade kort i en timme.Min gammel-moster Lissie fyllde 90 år. Vi hade ett (förvånansvärt) vilt kalas för henne.

I skolan hade vi en massa roligt. Jobbade med våra filmer till Mediaproduktionen.

April

Vi åkte till Göteborg. Shoppade en massa och hade allmänt mysigt.Påsken spenderades i knäbäck hos Farmor och Farfar. Vädret var perfekt.Vi hann med en tur till Småland också. Solen fortsatte att skina.

Maj
Vi hade lite klassfest.Jag åkte och jobbade på Siesta. Det var väldigt roligt. Lyssnade på bra musik och träffade roliga människor. Hade en väldigt lugn och trivsam första festival-upplevelse (förutom massakern av funktionärscampingen...)Jag hade praktik också. Fotade grisar, vilket var roligare än det låter faktiskt.

Juni

Min lillasyster fyllde 14 år. Och började direkt med "fjortisfasoner" som att färga håret tusen gånger om och bli deprimerad över klädval. Men hon är väldigt fin ändå.Jag slutade skolan. Det regnade.Jag fotade soluppgången en morgon.

Jag firade världens regnigaste och tråkigaste midsommar. Ska verkligen bättras till nästa år!

Men plötsligt sken solen, och jag brände upp mig totalt.

En kväll hälsade Tove på. Vi bakade kladdkaka och övade oss på att tälta inför Emmaboda. Fast vi sov inte mycket i tältet, utan krashade i min säng någongång mellan 5:00-7:00Ja. Det var väl det så länge. Juli - December kommer när jag orkar, men förhoppningsvis detta året.
god natt.

Kommentarer
Postat av: Lii

AAAAWWWHHH Sssåååå fina bilder du har tagit^^

2009-12-29 @ 03:48:26
Postat av: tove

lägg till lite aawwh från mig också!

tack för ett till trevligt år/halvår, väntar spänt på nästa hälft, pusss

2009-12-29 @ 22:26:18
URL: http://fashionshootbooth.blogg.se/
Postat av: Elias

Fiiiina bilder. :D

2009-12-30 @ 18:47:57
URL: http://eliasliedholm.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0