Konfirmationskläder

Idag var jag på konfirmationsfirande, det var faktiskt väldigt trevligt. Drack vin, käkade lax och tårta och fick klappa hästar. Vädret är mycket bättre nu dessutom, frös inte alls.

Sitter på mamma och pappas nya laptop och har tagit lite tjusiga webcam-bilder. So, here we go.

Klänningen hade jag på lärarmiddagen i nian och har inte använt igen förrän nu, gillar den faktiskt. Halsbandet är mammas och tja, koftan är från Gina.

Nu ska jag tillbringa kvällen med att kolla på film eller Disney Channel eller något..Puderkjol

Hej, jag ska inte börja blogga flitigt igen men Tove ville se hur kjolen jag köpte idag såg ut.
För jag har köpt en ny kjol, har nog 5 stycken snarlika redan men struntsamma. Den kostade 50kr, ser ut som den Carrie har i Sex and the City och dessutom var den rosa, behöver fler färgklickar i garderoben.

Så här komer den. Volanging i skir schiffong och med något sidenliknande i midjan, väldigt tjusigt.

Från HM är den, trist att det började regna/snöa precis efter att jag köpt den så kan nog ta några veckor innan jag kan använda den.

har fixat en design till min systers blogg också, se den här: http://tufsa.blogg.se/

Nu blir det kvällsfika, puss.

3 olika redigeringar3 olika redigeringar på samma bild. Gillar alla på olika sätt men föredrar nog ändå den översta med varmare färger.

Nu ska jag sova, god natt.

Reflexskärm

Härom dagen pysslade jag ihop min egen reflexskärm och idag så testa jag att fota lite med den. Var riktigt riktigt nöjd, körde inget speciellt tema eller något den här gången, ville mest se om jag kunde få den skärpan och glimmret i ögonen som jag ville. Ni får bedömma själva om jag lyckades eller inte..

RSS 2.0