091125 | 17:12 | Happy Days

Hejsan.
Sitter här och tittar på Sex And The City och äter mörk choklad. Tove säger att jag är ett glas rött vin ifrån en 30+ are...

Idag hade jag bara en lektion och sen stack jag och kollade en runda på Erikshjälpen och Hemmakväll. Hittade tre filmer jag faktiskt ville ha till ett awesome pris och sånt piggar alltid upp. Ska snart iväg och träna och sen blir det hem, duscha och sova i min lyxbäddade säng (duntäcke+5 kuddar+nya lakan+filt ovanpå allt).



091123 | 21:57 | Nausea

Första dagen tillbaka i skolan.
Ganska roligt att träffa alla igen. Fick reda på lite betyg på uppgifter och sådant också.
En rätt hyfsad dag. När jag kom hem så dansade jag och systern galet till julmusik och sen stekte vi pannkakor och såg på Dawson's Creek.

I helgen så var vi på nya IKEA, köpte äntligen nya dvd-hyllor så att jag får plats med alla mina filmer igen.
Blev en rejäl omsortering och strukturering men nu är allt på plats och jag är nöjd och lugn igen.



Disney-hyllan högst upp, random spelfilmer i bokstavsordning, Pixar-filmer och uppföljare och sen lite PlayStation 2-spel.

Sitter och tittar på lite Grey's Anatomy nu, mår lite illa så jag ska nog gå och lägga mig snart.
god natt.

091123 | 21:36 | Dagens Mikka

hejsan. ville ju va lite extra fin såhär första dagen tillbaka i skolan...
 


klänning - hm
kofta - gina tricot
random armband

091122 | 23:13 | Dagens Mikka







skjorta -  vero moda
tunika - gina tricot
strumpbyxor - hm
örhängen - bikbok
festivalband, berlockarmband och läderband - blandat

091121 | 19:36 | Recension: New Moon

Idag var jag och såg New Moon med Lindax2.
Twilight-serien är inte någon av mina favoriter, har läst alla böcker och sett första filmen innan men alltid tyckt att de va överskattade och inte riktigt förståt hela hysterin runt dessa vampyrer.


Handling: Filmen handlar om människan Bella och vampyren Edwards omöjliga kärlek. Filmen börjar med att Bella fyller år och firar sin födelsedag hos vampyrfamiljen Cullen och när hon ska öppna en av presenterna råkar skära sig i fingret på ett papper. Det börjar blöda och vampyren som har svårast med att hålla sig till Cullens diet på djurblod, Jasper, anfaller henne nästan och Edward inser att hans blotta närvaro är ett hot för Bella och hennes liv. Kort därefter ger sig Edward och hans familj av med en bortförklaring om att han inte älskar henne längre och att han inte kan vara med henne för att hon är en vanlig människa tar han farväl.
Nu när hon inte har Edward vid sin sida längre kommer hon allt närmare Jacob och de blir nästan förälskade i varandra. Men plötsligt förändras han, drar sig undan. Och hans vänner vet inte om de kan lita på honom längre.
(från Wikipedia)

Omdöme: Okej, först får jag säga att den var bra mycket bättre än första filmen. Skådespelarna, musiken, handlingen och själva filmningen hade förbättrats en hel del. Men största fördelen var såklart att det var mycket mindre Edward och mycket mer Jacob. Kan verkligen inte förstå vad alla ser i Edward/Robert Pattison? Jag menar, han är en inte så vacker (enligt mig) blek, kall och ganska tråkig typ. Jacob å andra sidan är förjävla snygg, varm, rolig och dessutom så ser han ut som en grym kramare.
Oj, får inte bli för mycket Jacob-dreggel nu, ja ja.
Vet inte riktigt vad jag tyckte om filmen faktiskt, förstår mig inte riktigt på Twilight och tycker verkligen inte att det är någon slags episk kärleks-saga. Men vargarna var grymma och Kristen Stewart hade vekrligen förbättrat sina skådespelarskills.
Lite svårt att säga vad jag tycker, vill inte vara för negativ eftersom jag vet att många (inkluderat vissa av mina vänner) älskar Twilight. Kan väl bara säga: nja, inte rikitgt min smak, men Jacob drog upp betyget lite iallafall...

Betyg:
2,5/5

091119 | 23:37 | Dagens Mikka















kofta - ginatricot
vit body - ginatricot
kjol - ginatricot
strumpbyxor - hm
halsband - gjort själv
pärlörhängen - symässa
berlockarmband - blandat
läderarmband - Spanien
festivalband

091119 | 23:08 | Gårdagens Mikka

hej hej. Som sagt så var det strömavbrott så jag kunde inte ladda upp onsdagens outfit, men här kommer den nu, en dag försenad..







kofta - second hand
randig tröja - ginatricot
sjal - vindsfynd
jeans - carlings?

091118 | 23:39 | Storm

idag stormade det.
Det regnade in genom våra fönster och det blev strömavbrott flera gånger, men jag tyckte det var rätt mysigt ändå.







När jag höll på och skriva detta inlägget så blev det, lustigt nog, strömavbrott igen. Därför publicerar jag det först nu.

091117 | 23:44 | Skolfoto

Ja, jag vet, massiv inläggsbomb ikväll men jag hade mycket att visa.
Fick skolfotona idag och jag var faktiskt ganska nöjd, visst hittade jag en miljon grejer att klaga över men på det hela taget så tycker jag att det kunde varit värre. Here it is:
Nu måste jag verkligen sova, god natt.

091117 | 23:26 | Haircut

Som sagt så klippte jag mig idag. Inte jätte stor förändring, antagligen bara jag som ser skillnad men iallafall. Luggen är kortad, topparna klippta och hela frisyren i sig är lite fräschare och inte lika sliten. Fick också lite mirakelpulver i hårbottnen som fixade volym direkt, en sak till att skriva på önskelistan.

Före


Efter




Känns bra iallafall och nu kan jag vänta jättelänge innan jag klipper mig igen, förhoppningsvis så hinner håret då växa till den gigantiska lejonman som jag vill ha..

091117 | 23:15 | Tisdagstradition

hej.
 
idag var en vanlig tisdag. Klippte mig, åkte till skolan en runda och sen hem till Tove för lite tisdagstradition, tog faktiskt bilder för en gångs skull...





Fixade hennes bloggdesign också, snäll som jag är och sen stack vi och tränade.
Dagens Outfit var nästan identisk med Toves fast jag hade min nya kjol och min skjorta var blå.

091116 | 23:06 | Printed Legs

Här sitter jag invirad i ett täcke, med en handuksturban på huvudet och ett tänt ljus bredvid mig. Det smttrar lite regn utanför och jag tittar på Grey's Anatomy och har det lite småmysigt.

Idag var jag i skolan en runda och redigerade film men annars har jag mest varit hemma och bara slagat. Imorgon är jag ledig och då ska jag in till Lund och klippa mig (banne mig på tiden) och sen hem till Tove och ha tisdagstradition, extended-edition.

Samtidigt som jag kollar på Grey's så har jag även spanat in lite söta strumpbyxor ifrån TopShop. Jag har absolut shoppingförbud nu innan jul (förutom nyårsklänning då) så att jag har råd med både julklappar och förhoppningsvis Paris-resa till sommaren men det skadar ju inte att titta lite. Tror jag ska tipsa syrran om de, de är ganska billiga och är en perfekt julklapp...



god natt

091115 | 01:23 | Scrapbooking


God Natt.
 
Som vanligt så sitter jag och lökar en bra stund efter tolvslaget. Har sett ett avsnitt av Grey's Anatomy och klippt ut lite ur tidningar. Ska klistra in lite i min "inspirationsbok" så snart jag skaffat ett ordentligt lim.

Ska försöka sova snart, imorgon ska jag träffa Elly en stund, göra lite franska och förhoppningsvis hinna fota lite också. sov gott.

091114 | 18:55 | Dagens Mikka

hej, idag är det lördag och jag är slö och trött och mysig som man brukar vara då.

Har klätt mig temabaserat idag för jag hade tänkt mysa till det och äntligen se min Star Wars dvd ikväll, annars blir det mest en massa kräng och nattsuddande.

ha en bra lördag!






(varför har man bra hårdagar när man bara är hemma och slappar för?)

star wars tshirt - hm
kofta (ny) - ginatricot
svart långlinne - ginatricot
randiga leggins - födelsedagspresent
armband - spanien och festivalband
svart diadem och svart nagellack

091108 | 23:35 | Vem är jag lik?

En "lek" som cirkulerat runt bland bloggar nu ett tag är "Vem är jag lik"?
Man lägger alltså upp en bilder och skriver lite om de personer folk har sagt man är lik. Tänkte först att hmm...tror inte att någon sagt att jag är lik någon nån gång.

Fast sen kom jag på att det stämde inte riktigt, finns faktiskt 3 personer jag blivit liknad med och de kommer här:



Katie Holmes/Joey Potter (Dawson's Creek)
Min syster tjatar hela tiden om hur lik jag är Joey Potter. Både utseende och personlighet tydligen. Jag vet inte jag, lite likhet finns det kanske.. Både har ledsna ögonbryn, stora ögon och brunt hår men annars ser jag inte så mycket mer.




Brooke Shields
Riktigt random jag vet. Men jag fick höra det av kvinnan som noppade mina ögonbryn för några år sen och när jag sedan berättade det för några så sa de något i stil med: Ja faktiskt, ni är rätt lika.
Vet inte riktigt ifall jag ska ta det som en komplimang eller inte, Shields är ju rätt gammal. Men ögonbrynsdamen hade kanske lite rätt, för både jag och Brooke Shields har kraftiga busk-ögonbryn...


Prinsessan Madeleine
När jag var yngre fick jag ofta höra att jag var väldigt lik Prinsesan Madeleine. Har faktiskt ingen aning om varför, tycker inte vi är ett dugg lika men nåväl, jag ska väl ta det som en komplimang.


Bubblare:



"Idol-Tove"
Antagligen mest stilen och det burriga håret, och ja just det, sångrösten såklart!



Misha Barton
Inte utseendet men André tycker visst att min röst påminenr om hennes. Hoppas verkligen att han skojar för jag hatar hennes röst..



En glad sim
Ficki tycker att mitt bredaste leende påminner om en glad sim. Tja kanske det, simmar har ju trots allt perfekta tänder som jag borde väl buga och bocka för komplimangen.




En utter
Okej, nu börjar det spåra ut här för detta är rätt internt. Men när jag och syrran skulle komma på vad alla i vår släkt hade varit för något om vi varit djur så var jag visst en utter. Stämmer nog inte riktigt eftersom jag är så dålig på att simma (läs: urdålig, om jag hade kapsejsat med en båt en kilometer ifrån land så är jag inte säker på att jag klarat att simma till stranden)


Så, det var väl det. Detta är då personer som jag fått höra att jag är lik, inte som jag själv tycker jag liknar.

Nu ska jag sova, god natt.

091108 | 20:13 | Saturday night.

Hejsan.
 
Sitter här och tittar på Gilmore Girls och tycker synd om mig själv. Tänkte gå och göra ett oförskämt stort kvällskräng snart. Men först lite otroligt charmiga bilder ifrån den mysiga gårkvällen som tillbringades med "storasyter" Tove.


Kolla bara, vem hade inte velat tillbringa en lördagkväll med henne?


Ja, vi är bäst på grimaser...
Därför kommer ett awesome kollage.


Vi spelade tvspel, tittade på 40-year-old-virgin, åt pizza mackor och en massa salta pinnar hela kvällen. Det var härligt och skönt att inte behöva tänka på en massa skola och skräp...

Nu - Kräng!
Sedan - Se någon random serie, med lillasyster kanske?

091106 | 22:55 | I don't wanna be anything other than me


(bild från Spanien)

Inte uppdaterat på länge nu, men har inte haft så mycket att skriva om. Har haft lite praktik, tagit svininfluensa-vaccinet och sedan varit hemma pågrund av biverkningarna av sprutan.

Idag har jag sett säkert 8 avsnitt En Träd Kulle och gått i pyjamas hela dagen. Har även hunnit se Cinderlla Man, en film jag gått och väntat på att se för att skapa rätt känsla. Den var riktigt bra och jag grät och skrattade och berördes av den, minns åter igen varför jag vill jobba med film.
 Imorgon ska jag mysa med Tove, kommer bli awesome.

God Natt.

091102 | 21:01 | Turtle

Hejsan.

I Spanien fick jag en ny fin berlock till mitt armband. En söt liten sköldpadda som ska representera den resan så att jag alltid minns den. Nu har jag 5 berlocker på mitt armband och jag vill ha många fler, något att önska sig i julklapp kanske?





Nu tittar jag på Grey's Anatomy/Dawson's Creek och spelar lite Farmville. Ska nog ta en kopp te och lite mackor nu tror jag, har varit mätt ett tag för jag fikade med Elias och Tove på Nova (vilket var mys).

ha en bra kväll!

091002 | 11:05 | Bildbomb

hejsan, har inget vettigt för mig här på "praktiken" så jag passar på att ladda upp bilder ifrån semestern.






















nu ska jag äta. mer bilder sen kanske...

091002 | 22:55 | Dissconnected

Hejsan, jag är hemma igen. Eller jag kom hem för ett dygn sen ungefär men jag har varit så trött och förvirrad att jag inte orkat blogga innan. Jag är förvirrad för att det känns rätt skumt att vara hemma, jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Så idag har jag sovit tretton timmar, packat upp min väska, redigerat nästan alla mina bilder från resan och sett en hel massa One Tree Hill under tiden.

Eftersom det efterfrågats så ska jag försöka lägga in lite bilder senare ikväll. Känner mig så pigg att jag inte kommer somna på ett tag ändå..

RSS 2.0